vas cristal Walther

  • Denumire:vas cristal Walther
  • Categorie:Sold
  • Subcategorie:
  • Specificatii
    •      stare:produs folosit/used

Descriere:

vas Art Deco din cristal Walther

ISTORIC

Walther Glass  a  fost o afacere de familie infiintata in 1865  de August Walther in Ottendorf-Okrilla(Saxonia). Compania s-a numit initial Walther@Sohn .

In 1932  Walther fuzioneaza cu firma Glass Saxonian iar in 1932 firma se muta la ,Schwepnitz ,functionand sub numele de Saxonian Glass Factory August Walther & sons AG”,  sau  “Saschsische Glasfabrik August .Din 1930 este una din cele mai cunoscute firme producatoare de sticla/cristal presat. Accentul principal se pune pe  producerea de boluri,vaze si figurine in stil Art Deco dar produc si  sticle pentru pendule, lampi si seturi de masa.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial compania este nationalizata si devine  Sachsenglas VEB si continua sa produca articole din sticla presata ,inclusiv celebrele modele Art Deco.Astazi Walther Glass opereaza pe plan international ca unul din marii producatori de elemente din sticla si cupe.Aceasta functioneaza sub supravegherea lui Volker Walther ,generatia a 6-a a familiei Walther.Compania are 650 de angajati si 3  fabrici.

Comandă produs:

Numele

Email

Telefon

Adresa

Mesaj

Captcha: captchaproduse din aceeasi categorie