Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Sc  CERTO srl ,  CF RO10339072, J38/120/1998 cu sediul in 245800HOREZu, strada 1 Decembrie 102,  Jud Valcea  este societatea care administreaza  situl www.certobeldecor.ro, denumita in continuare CERTOBELDECOR

Acest site functioneaza ca site de prezentare a produselor si nu ca magazin online .

Orice comanda  primita  online de la persoane fizice sau juridice se face cu acceptarea  directa si cunostinta de cauza a acestui fapt, si se  considera acceptata numai dupa  ce clientul primeste din partea Certobeldecor a  unui email/sau acord scris de confirmare a comenzii efectuate de client.

Produsele sant oferite in forma in care vin de la producator/furnizor si de asemenea in limita stocului disponibil.Certobeldecor nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane ,in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare.Aceasta clauza se aplica inclusiv  ,dar fara limitare la functionarea acestui site de prezentare pentru :informatia,continutul,materialele sau produsele de pe site,precum si  pentru potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sitului de prezentare sant de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea  produselor sau serviciilor se face pe propriul risc.Certobeldecor  nu poate garanta disponibilitatea  in stoc a tuturor produselor prezentate ,acest fapt fiind responsabilitatea  furnizorilor sai de produse si servicii pentru care Certobeldecor actioneaza ca si intermediar.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu ,iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare,accesorii,aspect, nuanta, etc). Certobeldecor si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile/descrierile produselor fara nici o notificare prealabila.Continutul site-lui (texte,descrieri ale produselor, caracteristici  tehnice, simboluri,imagini) este alcatuit in colaborare stransa cu furnizorii produselor.Din acest motiv Certobeldecor nu isi asuma responsibilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul  www.certobeldecor.ro , acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de furnizorii produselor.

Produsele denumite in continuare „Antic-Obiecte vechi”  sant produse /bunuri folosite/bunuri vechi/second-hand  si se vand ca atare asa cum sant furnizate si receptionate de la furnizori.Termenul de „ANTIC ” nu certifica in nici un fel varsta sau anul de fabricatie al unui produs  si se refera in  mod explicit la un bun/Produs care  nu este nou.In cazul in care produsul respectiv are elemente clare de identificare referitoare la an,producator,stil sau orice alt element caracteristic acest lucru este precizat clar in descrierea produsului.

Clientul/clientii care primesc un produs sau mai multe  sant obligati sa verifice integritatea pachetului ca si continutul pachetului  pentru eventuale inadvertente /daune produse din momentul comenzii si pana la livrare.Orice alte  reclamatii ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Politica de returnare

Clientul are datoria sa notifice în scris SC CERTO  SRL ca renunta la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, in situatia in care produsele comandate nu sunt conform cu specificatiile de pe site sau produsele au fost livrate gresit, conform Ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta.

ATENTIE! Produsele trebuie sa fie returnate  in conditiile in care le-ati primit, in ambalajele/pachetele originale, fara urma de uzura sau deteriorare. Va rugam sa va asigurati ca produsele sunt in ambalajele originale si in conditiile in care le-ati primit . Sigilati produsele pe care doriti sa le returnati intr-o punga sau o cutie.Clientul va suporta integral costului transportului de retur.

Returnarea coletelor se va face prin Curierat Rapid(aceasi companie care a expediat produsul) iar costul transportului va fi suportat de Dumneavoastra.

Expeditiile retur prin „Posta Romana” nu sunt acceptate.
Expeditiile retur care prezinta ramburs nu sunt acceptate, iar in acest caz coletul se va intoarce inapoi (la client). In acest caz clientul va suporta costul transportului dus-intors.